Pražskou O2 arenou se 5. listopadu 2024 opět rozezní písně Karla Gotta

15. dubna 2024

Pražskou O2 arenou se 5. listopadu 2024 opět rozezní písně Karla Gotta. U příležitosti připomínky pěti let od zpěvákova odchodu i jeho nedožitých 85. narozenin proběhne vzpomínkový koncert „Karel Gott – jeho písně žijí dál!“.

Kromě hudebních stálic a přátel Karla Gotta, jako je Lucie Bílá, Michal David nebo Richard Krajčo, se objeví též umělci zcela nečekaní, dokonce zpívající i jiné žánry. Mistrovy písně se tak protentokrát dočkají i netradičního pojetí. Po předešlých úspěšných koncertech Pocta Karlu Gottovi se diváci mohou opět těšit na zpěvákovy největší hity.

„Ne náhodou jsme zvolili jako podtitul koncertu, že písně Karla žijí dál. S některými skladbami totiž vystoupí zpěváci, které by možná fanoušci v souvislosti s Karlem nečekali a jimž jsme zároveň dali prostor pojmout písně po svém, aby jim tím vdechli ‚nový‘ život. Karel měl v oblibě netradiční muzikantská spojení. Jsem si proto jistá, že by se mu takový nápad líbil, věřím, že program zaujme široké publikum napříč generacemi,“ popsala záměr akce Ivana Gottová.

Na scéně se vystřídá řada hudebních hvězd, které doprovodí kapela Maxiband Jana Maxiána. Večerem provede Libor Bouček.

Vzpomínková akce „Karel Gott – jeho písně žijí dál!“ se v O2 areně koná 5. listopadu 2024. Vstupenky budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 19. dubna 2024 od 9:00. Pořadateli koncertu jsou Karel Gott Agency, s.r.o., a Bestsport, a.s.

OFICIÁLNÍMI PRODEJCI AKCE JSOU TICKETPORTAL A TICKETMASTER. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.