8.5.2025 20:00

DIRTY DANCING LIVE IN CONCERT

Newsletter je tady!

Novinky, zajímavosti, tipy na akce, soutěže a mnoho dalšího.
Přihlaste se zde a buďte v obraze.

Buďte v obraze

Data 8.5.2025 20:00
Vstup od 19:00
Místo O2 universum, Praha
Pořadatel JVS Concert s.r.o. Pokyny pořadatele
Ke stažení Orientační plán DIRTY DANCING Ticketportal (266.97 Kb)
Orientační plán DIRTY DANCING Ticketmaster (103.66 Kb)
Cena

990 – 3 490 Kč
---
vozíčkář + doprovod
99 Kč + 990 Kč

Vstupenky pro držitele průkazu ZTP/P vozíčkáře objednávejte u společností Ticketportal (rezervace@ticketportal.cz) a Ticketmaster (ticket@ticketmaster.cz).

Prodej / rezervace Právě probíhá v prodejních sítích Ticketportal a Ticketmaster
Pokladny
Pokladny u vstupu č. 1, O2 arena
Po - Pá9:00 - 12:00
12:30 - 17:00
Den akce10:00 - 1 h po začátku akce
Informace Z akce jsou ze strany Bestsport, a.s. pořizovány záznamy návštěvníků a dalších osob v souladu se Zásadami pro zpracování a ochranu osobních údajů.

Pokyny pořadatele – JVS Concert s.r.o.

Vstupenka platí jen pro uvedený den, hodinu, akci, místo konání a sedadlo, je platná pouze s kontrolním ústřižkem a opravňuje k jednomu vstupu. Po opuštění místa konání akce pozbývá platnosti. Dodatečnými úpravami se stává vstupenka neplatnou. V případě uplynutí platnosti vstupenky, jejího poškození, zničení, ztráty nebo krádeže nelze vstupenku vyměnit ani nahradit její hodnotu ani poskytnout jinou kompenzaci. Další převod, prodej nebo zbavení se vstupenky bez písemného souhlasu pořadatele nebo pokus o další prodej za cenu vyšší, než je na vstupence vytištěna, způsobuje její neplatnost. Držiteli takové vstupenky bude odepřen vstup na místo konání akce nebo bude vyveden a zakládá to důvod pro zabavení vstupenky bez náhrady její nominální ceny nebo jiné kompenzace.

Vstupenka je cenina, její padělání a pozměňování je zakázáno. Pořadatel odepře vstup na akci všem držitelům takových vstupenek.

Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje. V případě zrušení akce zodpovídá za vrácení vstupného pořadatel. V případě zrušení akce uplatní držitel vstupenky nárok na vrácení vstupného dle pokynů pořadatele. Náhrada zvláštních nákladů (např. hotel, jízdní výlohy) se neposkytuje. Změna programu vyhrazena. Datum a čas akce mohou být změněny bez upozornění.

Je zakázáno fotografování a pořizování obrazových a zvukových záznamů v průběhu akce včetně přestávek, vyjma malých kompaktních fotoaparátů. Dále je zakázáno vnášet do objektu kamery, profesionální fotoaparáty, tablety a zároveň je zakázáno používání laserových ukazovátek.

Pořadatel poskytuje slevy na vstupném vozíčkářům (držitelům průkazu ZTP/P) a jejich průvodcům.

Při plnění povinností vyplývajících z prodeje vstupenek bude Ticketmaster Česká republika, a.s. postupovat ve shodě s platnými Obchodními podmínkami pro poskytování služby prodej vstupenek na sportovní a kulturní akce prostřednictvím prodejní sítě Ticketmaster. Aktuální znění obchodních podmínek je k dispozici na stránkách www.ticketmaster.cz

DIRTY DANCING Live in concert. HŘÍŠNÝ TANEC ožije poprvé v ČR na plátně i na parketu! První promítání klasického filmu Hříšný tanec s živým orchestrem, který spolu se sólisty nabídne jako přídavek po promítání i afterparty s živě zpívanými největšími hity tohoto nesmrtelného snímku. Zažijte Hříšný tanec jako nikdy předtím – připravte se na jedinečnou akci, kde nebude nikdo sedět v koutě! Poprvé v České republice!

Dirty Dancing in concert – to je výjimečný zážitek spojující filmovou klasiku s party, jakou jste vždy chtěli navštívit. Vychutnejte si digitálně remasterovaný filmový hit s vibracemi hudebních nástrojů, s podmanivými hlasy sólistů, a následně vyskočte ze sedadel a dejte průchod vlastním tanečním kreacím, fantazii i radosti z energických, hravých melodií 80. let.

Diváci se mohou těšit na snímek Hříšný tanec na širokém plátně, v plné délce, s živým doprovodem kapely a zpěváků, kteří věrně ztvární kultovní písně filmu. Nezapomenutelný soundtrack, který se vepsal do srdcí celé jedné generace nenechává nikoho chladným už při promítání, a závěrečnými titulky zážitek rozhodně nekončí. Bezprostředně po skončení filmu totiž zpěváci a kapela odstartují afterparty, v rámci níž si diváci mohou největší hity Hříšného tance a spolu se sólisty si zazpívat a zatančit přímo v prostorech pražského O2 universa.

„Nejen fanoušci Hříšného tance si samotný film bez kultovních písní vůbec neumí představit, proto jim zároveň s filmem poprvé nabízíme možnost zatančit si na „best of“ z filmového soundtracku. Je to úplně nové pojetí a rozšíření zážitku z promítání s živým hudebním doprovodem. Sólisté jsou nejen vynikající zpěváci, ale i showmani, kteří ke zpěvu přidávají taneční kreace inspirované těmi, které známe přímo z filmu,“ vysvětluje Květa Havelková z pořadatelské agentury JVS.

Klasika 80. let tedy ožije nejen na plátně, ale i prostřednictvím afterparty samotných diváků s kapelou a zpěváky. Dirty Dancing in Concert přináší do ČR poprvé nový a jedinečný zážitek, při kterém „nikdo nebude sedět v koutě!“

„Jsme rádi, že se nám v rámci evropského turné podařilo vyjednat termín pro show i v Praze, dosud byl tento jedinečný koncept Hříšného tance pro české fanoušky dostupný nejblíže jedině v Německu, teď ho tedy mají na dosah a mohou si na vlastní kůži užít nejen melodie, ale i rytmy a kroky Hříšného tance,“ dodává Květa Havelková, mluvčí JVS holding group.

Užijte si největší šlágry Hříšného tance, ponořte se do nadčasové romance a zažijte jeden z nejznámějších filmů posledních 35 let na vlastní kůži – Dirty Dancing in concert s afterparty – poprvé v ČR!

OFICIÁLNÍMI PRODEJCI AKCE JSOU TICKETPORTAL A TICKETMASTER. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.

Důležité upozornění

BOB DYLAN – 4. 10. – 5. 10. – 6. 10. 2024

Po vstupu do haly Vám bude telefon uložen do Yondr pouzdra.
Mějte prosím připravenou vytištěnou vstupenku pro rychlé odbavení.

Platba je možná pouze hotově nebo plastovou platební kartou.