27.5.2025 20:00

Jamie Cullum

Newsletter je tady!

Novinky, zajímavosti, tipy na akce, soutěže a mnoho dalšího.
Přihlaste se zde a buďte v obraze.

Buďte v obraze

Data 27.5.2025 20:00
Vstup od 19:00
Místo O2 universum, Praha
Pořadatel CLR Selection s.r.o. Pokyny pořadatele
Ke stažení Orientační plán Jamie Cullum Ticketportal (254.55 Kb)
Orientační plán Jamie Cullum Ticketmaster (209.95 Kb)
Cena

1 390 – 2 990 Kč
---
vozíčkář + doprovod
1 390 Kč + 1 Kč

Vstupenky pro držitele průkazu ZTP/P vozíčkáře objednávejte u společností Ticketportal (rezervace@ticketportal.cz) a Ticketmaster (ticket@ticketmaster.cz).

Prodej / rezervace Právě probíhá v prodejních sítích Ticketportal a Ticketmaster
Pokladny
Pokladny u vstupu č. 1, O2 arena
Po - Pá9:00 - 12:00
12:30 - 17:00
Den akce10:00 - 1 h po začátku akce
Informace Z akce jsou ze strany Bestsport, a.s. pořizovány záznamy návštěvníků a dalších osob v souladu se Zásadami pro zpracování a ochranu osobních údajů.

Pokyny pořadatele – CLR Selection s.r.o.

Vstupenka platí jen pro uvedený den, hodinu, akci, místo konání a sedadlo, je platná pouze s kontrolním ústřižkem a opravňuje k jednomu vstupu. Po opuštění místa konání akce pozbývá platnosti. Dodatečnými úpravami se stává vstupenka neplatnou. V případě uplynutí platnosti vstupenky, jejího poškození, zničení, ztráty nebo krádeže nelze vstupenku vyměnit ani nahradit její hodnotu ani poskytnout jinou kompenzaci. Další převod, prodej nebo zbavení se vstupenky bez písemného souhlasu pořadatele nebo pokus o další prodej za cenu vyšší, než je na vstupence vytištěna, způsobuje její neplatnost. Držiteli takové vstupenky bude odepřen vstup na místo konání akce nebo bude vyveden a zakládá to důvod pro zabavení vstupenky bez náhrady její nominální ceny nebo jiné kompenzace.

Vstupenka je cenina, její padělání a pozměňování je zakázáno. Pořadatel odepře vstup na akci všem držitelům takových vstupenek.

Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje. V případě zrušení akce zodpovídá za vrácení vstupného pořadatel. V případě zrušení akce uplatní držitel vstupenky nárok na vrácení vstupného dle pokynů pořadatele. Náhrada zvláštních nákladů (např. hotel, jízdní výlohy) se neposkytuje. Změna programu vyhrazena. Datum a čas akce mohou být změněny bez upozornění.

Je zakázáno fotografování a pořizování obrazových a zvukových záznamů v průběhu akce včetně přestávek, vyjma malých kompaktních fotoaparátů. Dále je zakázáno vnášet do objektu kamery, profesionální fotoaparáty, tablety a zároveň je zakázáno používání laserových ukazovátek.

Pořadatel poskytuje slevy na vstupném vozíčkářům (držitelům průkazu ZTP/P) a jejich průvodcům.

Při plnění povinností vyplývajících z prodeje vstupenek bude Ticketmaster Česká republika, a.s. postupovat ve shodě s platnými Obchodními podmínkami pro poskytování služby prodej vstupenek na sportovní a kulturní akce prostřednictvím prodejní sítě Ticketmaster. Aktuální znění obchodních podmínek je k dispozici na stránkách www.ticketmaster.cz.

Jamie Cullum je celosvětově uznávaný zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista, který je považován za jednoho z nejvšestrannějších a nejinovativnějších hudebníků své generace. Je známý jak unikátním spojováním jazzu, popu a rocku, tak i svým charakteristickým hlasem a nezkrotnou dynamikou, kterou přináší na všechna svá živá vystoupení.

Pokud jste zažili jeho neuvěřitelné koncerty na Colours of Ostrava v letech 2009 a 2013, nebo v pražském O2 universum v roce 2022, tak nám jistě dáte za pravdu, že na tohoto drobného britského klavíristu jen tak nezapomenete. Nyní se tento výjimečný hudebník a showman vrací do pražského O2 universum, kde vystoupí 27. května 2025 a uvede také nové skladby ze svého připravovaného desátého studiového alba.

Jamie Cullum během své více než dvacetipětileté hudební kariéry změnil mnoha lidem názor na jazz, který s vytříbenou lehkostí spojuje s popem a rockem. Jeho průlomovým albem bylo Twentysomething“, které se stalo jedním z nejprodávanějších alb všech dob ve Velké Británii. Od vydání svého prvního alba Heard It All Before“v roce 1999 Cullum koncertuje po celém světě. Jeho legendární vystoupení zažili návštěvníci ve více než čtyřiceti zemích a na pódiích festivalů od Glastonbury přes Coachellu až po Fuji Rock v Japonsku.

Cullum vydal již devět studiových alb a nové, desáté album je právě na cestě. Jeho kariéra zahrnuje mnoho ocenění, včetně nominací na Grammy, Zlatý glóbus a Brit Awards. Není žádným tajemstvím, že prodal více nahrávek než kterýkoliv jiný britský jazzman v historii. Mezi jeho nejprestižnější ocenění patří cena Ivor Novello Award za nejlepší píseň, což je jedno z největších ocenění v oboru, o kterém rozhodují samotní skladatelé.

Cullumova hudba se objevila také ve filmech jako Gran Torino, Bridget Jones: S rozumem v koncíh nebo Králové zlodějů.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost zažít naživo jednoho z nejlepších světových koncertních hudebníků!

OFICIÁLNÍMI PRODEJCI AKCE JSOU TICKETPORTAL A TICKETMASTER. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.

Důležité upozornění

BOB DYLAN – 4. 10. – 5. 10. – 6. 10. 2024

Po vstupu do haly Vám bude telefon uložen do Yondr pouzdra.
Mějte prosím připravenou vytištěnou vstupenku pro rychlé odbavení.

Platba je možná pouze hotově nebo plastovou platební kartou.