Druhý ročník největšího zimního food festivalu v Česku se odehraje v O2 universu v lednu 2025.

21. září 2024

Nezapomenutelný gurmánský zážitek plný těch nejlepších chutí. Dvacet skvělých restaurací a šéfkuchařů z celé České republiky. Zábavné kuchařské souboje, zajímavé rozhovory a hvězdy seriálů, reality show a dalších oblíbených pořadů. To vše pod jednou střechou. TV Nova ve spolupráci se společností Bestsport, a.s. připravuje druhý ročník největšího zimního food festivalu v Česku. Jeho návštěvníci se pobaví a hlavně ochutnají speciální menu sestavené špičkovými šéfkuchaři a ve společnosti hvězd známých z televizní obrazovky. Nova festival chutí se uskuteční o víkendu 18. a 19. ledna 2025 v hale O2 universum v Praze. 

To nejlepší ze své nabídky lidem na Nova festivalu chutí připraví celkem dvacet restaurací: Eska, SaSaZu, Grandrestaurant Pupp, Dejvická 34, Mlýnec, Molo, V Zátiší, U Sapíků, Aromi, Kampa Park, Červený Jelen, SilQ, Mace, Cukrář Skála a nově také Chateau Mcely, Ginger a Fred, Bricks a cukrářka Helena Fléglová, zakladatelka HF Pastry Academy. Kuchařské souboje budou moderovat Kristina Kloubková a Roman Staša. Vaření na pódiu se zúčastní i kuchařské megastar Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář. Svou účast potvrdili a ochutnávat jídla přijdou Zlata Adamovská, Petr Štěpánek, Tereza Brodská, Milena Steinmasslová, Vašek Matějovský, Milan Peroutka, Viktorie „Belladonna“ Mertová“, Veronika Petruchová, Rebecca Diatilová a soutěžící kuchaři z Hell’s Kitchen Česko.

V O2 universu vyroste restaurace oceněná třemi michelinskými hvězdami Alain Ducasse at The Dorchester, která se vyznačuje elegantní současnou francouzskou haute kuchyní s výraznými čerstvými chutěmi, provedenou s lehkým a překvapivým nádechem – odrážejícím její londýnskou polohu.

OFICIÁLNÍMI PRODEJCI AKCE JSOU TICKETMASTER A TICKETPORTAL. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.