8.2.2025 20:00

Velká muzikálová show

Newsletter je tady!

Novinky, zajímavosti, tipy na akce, soutěže a mnoho dalšího.
Přihlaste se zde a buďte v obraze.

Buďte v obraze

Data 8.2.2025 20:00
Vstup od 18:30
Místo O2 universum, Praha
Pořadatel Championship Music s.r.o. Pokyny pořadatele
Ke stažení Orientační plán Velká muzikálová show Ticketportal (243.05 Kb)
Orientační plán Velká muzikálová show Ticketmaster (130.39 Kb)
Cena

990 – 2 990 Kč
---
vozíčkář + doprovod
1 390 Kč + 1 Kč

Vstupenky pro držitele průkazu ZTP/P vozíčkáře objednávejte u společností Ticketportal (rezervace@ticketportal.cz) a Ticketmaster (ticket@ticketmaster.cz).

Prodej / rezervace Právě probíhá v prodejních sítích Ticketportal a Ticketmaster
Pokladny
Pokladny u vstupu č. 1, O2 arena
Po - Pá9:00 - 12:00
12:30 - 17:00
Den akce10:00 - 1 h po začátku akce
Informace Z akce jsou ze strany Bestsport, a.s. pořizovány záznamy návštěvníků a dalších osob v souladu se Zásadami pro zpracování a ochranu osobních údajů.

Pokyny pořadatele – Championship Music s.r.o.

1. Vstupenka platí jen pro uvedený den, hodinu, akci, místo konání a sedadlo, je platná pouze s kontrolním ústřižkem a opravňuje k jednomu vstupu. Po opuštění místa konání akce pozbývá platnosti. Dodatečnými úpravami se stává vstupenka neplatnou. V případě uplynutí platnosti vstupenky, jejího poškození, zničení, ztráty nebo krádeže nelze vstupenku vyměnit ani nahradit její hodnotu ani poskytnout jinou kompenzaci. Další převod, prodej nebo zbavení se vstupenky bez písemného souhlasu pořadatele nebo pokus o další prodej za cenu vyšší, než je na vstupence vytištěna, způsobuje její neplatnost. Držiteli takové vstupenky bude odepřen vstup na místo konání akce nebo bude vyveden a zakládá to důvod pro zabavení vstupenky bez náhrady její nominální ceny nebo jiné kompenzace.
2. Vstupenka je cenina, její padělání a pozměňování je zakázáno. Pořadatel odepře vstup na akci všem držitelům takových vstupenek.
3. Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje. V případě zrušení akce zodpovídá za vrácení vstupného pořadatel. V případě zrušení akce uplatní držitel vstupenky nárok na vrácení vstupného dle pokynů pořadatele. Servisní poplatky se nevracejí. Náhrada zvláštních nákladů (např. hotel, jízdní výlohy) se neposkytuje. Změna programu vyhrazena. Datum a čas akce mohou být změněny bez upozornění.
4. Je zakázáno fotografování a pořizování obrazových a zvukových záznamů v průběhu akce včetně přestávek, vyjma malých kompaktních fotoaparátů. Dále je zakázáno vnášet do objektu kamery, profesionální fotoaparáty, tablety a zároveň je zakázáno používání laserových ukazovátek.
5. Pořadatel poskytuje slevy na vstupném vozíčkářům (držitelům průkazu ZTP/P) a jejich průvodcům.
6. Při plnění povinností vyplývajících z prodeje vstupenek bude IRSnet CZ s.r.o. postupovat ve shodě s platnými Obchodními podmínkami pro poskytování služby prodej vstupenek na sportovní a kulturní akce prostřednictvím prodejní sítě Ticketportal. Aktuální znění obchodních podmínek je k dispozici na www.ticketportal.cz.

Velká muzikálová show nabídne 8. února 2025 v O2 universu oslavu 25 let muzikálu Pomáda u nás. Zazní i hity z Horečky sobotní noci, Hříšného tance a dalších muzikálů. Přijďte se podívat na úspěšné umělce, kteří před pětadvaceti lety zářili v prvním tuzemském uvedení slavného amerického muzikálu Pomáda.

Michaela Badinková, Roman Vojtek, Daniela Šinkorová, Bohuš Matuš a spousta dalších skvělých a talentovaných tváří českého showbyznysu se představí za doprovodu živého orchestru Pink Cadilac 8. února 2025 v O2 universu.

Hříšný tanec, Horečka sobotní noci, Rebelové, Mamma Mia!, Pomáda, Fantom Opery. Písně z těchto a dalších populárních muzikálů zazní česky a živě v podání největších hvězd prvního uvedení Pomády v České republice. Patří k nim bezesporu Roman Vojtek, Zbyněk Fric, Daniela Šinkorová, Michaela Badinková, Šárka Marková, Kateřina Nováková, Bohuš Matuš, Martin France, Hynek Svrček, Martin Hrdinka nebo Jan Urban. Unikátní představení je připravováno k příležitosti oslav čtvrtstoletí od uvedení muzikálu Pomáda v Čechách. Premiéra se uskutečnila 14.2.2000, tehdy inscenaci navštívilo bezmála 400.000 diváků.

Pro ty, kteří chtějí na toto období zavzpomínat, je připravený jedinečný zážitek, který se už nebude opakovat. Hrát bude živý orchestr Pink Cadilac pod taktovkou Dalibora Kaprase. Choreografii připraví Linda Stránská, o režii celé show se postará Roman Vojtek.

Scénář napsal Martin Hrdinka. Jde o legendárního moderátora radia Evropa 2, Českého rozhlasu a České televize (Hitparáda, 0106, Ceny Anděl). Už v roce 1992 uváděl Vánoční turné Karla Gotta s Helenou Vondráčkovou a Josefem Sukem – tehdy šlo o nejzářivější hvězdy naší země. Martin Hrdinka je zároveň spoluautorem muzikálů Hříšný tanec, Jack Rozparovač, Don Juan a baletu Má vlast.

“Velká muzikálová show je příležitostí ukázat, kam se všichni aktéři muzikálu za čtvrtstoletí posunuli a co ve svém oboru dokázali. Jako neherec jsem se do Pomády dostal vlastně náhodou a poznal muzikálové prostředí. Ten muzikál jsem dobře znal a role Vince Fontaina mě neskutečně bavila. Teď se uvidím se všemi, se kterými jsme tenkrát dlouho zkoušeli a čekali na premiéru. Tenkrát byli skoro všichni neznámí a dnes už to jsou hvězdy,” dodává Martin Hrdinka.

Jak se těší na účinkování ve Velké muzikálové show další aktéři? Roman Vojtek říká: „Na naši Pomáda show se těším jako Danny na svůj hřeben, Sandy na letní lásku, Rizzo na drama, Frenchy na nový účes a celé T-Birds na další školní rošťárny.”

Šárka Marková dodává: „Pomáda je pro mě srdcovka a nejen proto, že to byla má první, hlavní role. Do Dětí ráje to byl jediný muzikál mé kariéry, ve kterém jsem hrála, který byl svým dějem pozitivně laděný. Navíc jsem si ho ze začátku užila opravdu naplno, protože jsem hrála tři měsíce denně bez alternace 103 představení za sebou. Sešla se tam tenkrát parta lidí, s nimiž vystupujeme dodnes a jsme stále kamarádi. Na ostatní, které jsem dlouho neviděla, se moc těším. I když spoustu z nich vídám, alespoň v TV nebo filmech, kde od té doby září.”

Na účinkování v show se těší i Daniela Šinkorová: „Jsme parta správná, vždycky jsme byli, a nadále budeme. Již 25 let se naše životy tu a tam proplétají. Sledujeme se navzájem, víme o sobě a držíme si palce. Tenkrát jsme vytvořili opravdu kouzelné seskupení, které „stříkalo“ pozitivní energií,“ doplňuje.

Unikátní příležitost, vidět všechny zmíněné osobnosti naší hudební scény na jednom pódiu, se už nebude opakovat. Skvělé hity v jejich podání doplní v O2 universu výpravná audiovizuální show.

OFICIÁLNÍMI PRODEJCI AKCE JSOU TICKETPORTAL A TICKETMASTER. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.